Sommarkvällarna på Gränsgården 2017

Gränsgårdens sommarunderhållning genomfördes på 4 fredagskvällar i juli (2017). Sigbritts från Hammarstrand startade första kvällen med gamla kända låtar blandat med allsång. Andra fredagen spelade Fullsjöns egen Anders Nilsson med hjälp av den förträfflige klarinettisten Peter Tjernberg. Tredje fredagen var det Kul o Bus, ledare var Bo-Görans Lena. Besökarna, ett 60-tal, delades upp i 3 lag och kom igång rejält i såskadetlåta-tävlingen. Sista kvällen sjöng o berättade schlagersångerskan Ann-Cathrine Wiklander från Sollefteå om sin tid som populär artist med flera ettor på topplistorna både i Sverige o Norge o sitt samarbete med Sten o Stanley. Evy bjöd alla barn på korv. Stort tack till alla er som arrangerade kvällarna och bakade, kokte korv, bredde mackor, grillade hamburgare, stod i lottståndet. På bilden ses konfrencieren och ordföranden i Gränsgården/ Fullsjöns byalag presentera Ann-Cathrine Wiklander.

DSC00073

Gm Leif Fagerlind