Tack för det gångna året!

Vårt år avslutades lördag den 16 december, då gick den traditionella julgröten av stapeln på Gränsgården.

Inga-Ruth, Evy och Catharina kokade julgröten och en god ”stut” (bakat av Lisa Lundblad) med julskinka serverades till. Lena S hade gjort sin goda kaka till kaffet.

Lottförsäljningen var det full fart på, tack för skänkta lotterivinster!

Tävlingen ”Gissa Halvard” var det antalet skumtomtar som skulle gissas på och närmast kom Bength Elfsberg och Eva Litzell, som fick dela på alla skumtomtarna i burken som pris.

Mitt i lottdragningen så bultade det på entrédörren och alla barnen gick för att öppna och där stod tomten som kom förbi på sin resa genom landet, med julklappssäcken på ryggen. Alla barnen fick paket och sedan sjöng vi ”Hej tomtegubbar” för honom innan han önskade oss god jul!

Vill med detta tacka för året som gått, alla som bidragit med lotterivinster och ställt upp med bakning m m, ni är guld värda!

Stort tack till alla som kommit på midsommarfirande, cafékvällar, surströmming, halloween och julgröt och varit med och ställt upp på alla påhitt som vi gjort! Utan er skulle det inte bli något!

God fortsättning på er alla!

Ps.

Markera i er almanacka att årsmöte för Gränsgården/Byalaget sker söndag 18 februari 2018 kl 10.00 på Gränsgården, välkomna!

Ha det gott!

//Styrelsen