Gott Nytt År!

Fullsjöns byalag vill tacka Er alla för att ni kommit till oss på alla våra ”påhitt” under året, utan Er skulle det inte bli något!

Vi började året med att göra klart det sista på Gränsgårdens fasad (1½ vägg och målning runt hela huset), gick med rask takt å så fint det blev! Midsommarfirandet i Buan med över 100 besökare! Våra fyra kafékvällar med härliga musikanter! Sedvanliga Surströmmingsfesten! En trevlig danskväll med Ramzels! Den numera traditionsenliga Halloweenfesten! och årets sista aktivitet som var Julgröten! (några bilder därifrån).

Under vintern kommer nästa projekt för byn att starta, som är  Gränsgårdens kök. Då vi är så välbesökta (vilket är fantastiskt roligt!) och vi har vuxit ur köket, som blivit lite för litet att jobba i för att servera alla våra gäster, så behöver vi bygga om för att kunna få utrymme att ännu bättre kunna ta emot alla härliga människor och underlätta personalens jobb.

Och precis som vid jobbet med fasaden, kommer vi att lägga ut blänkare på anslagstavlorna på byn och även här på hemsidan med tid och datum, för att med gemensamma, ideella krafter hjälpas åt med köksrenoveringen.

Än en gång stort tack och på återseende nästa år!

God Jul & Gott Nytt År!

Önskar vi Er alla från Fullsjöns byalag.